Дата: 25.04
ЧЕТВЕР
Клас: 7-А
Класний керівник: Серпенінова Олена Олександрівна
№ зп | Предмет | Дз |
1. 8:30-9:10 | Історія України | Онлайн конференція Тема уроку: Сільське господарство. Ремесла й торгівля. Міста і магдебурзьке право. Д.з. §24, п.3-4. Виконайте онлайн-вправу: https://learningapps.org/watch?v=p4xvadwuc19 |
2. 9:20-10:00 | Німецька мова | Онлайн конференція підсумковий урок з теми «Природа. Тварини» Робота над проектом «Як захистити довкілля». Домашнє завдання – Hausaufgabe – повторити лексику з теми «Захист довкілля» |
3 10:20-11:00 | Образотворче мистецтво | Онлайн конференція Тема "Національні традиції в одязі" Переглянути відео https://www.youtube.com/watch?v=W5nNONd8L_c Намалювати - ескіз сучасного одягу в народному стилі. Для натхнення |
4. 11:10-11:50 | Геометрія | Онлайн конференція Тема.Коло, вписане в трикутник Повторити п.21 стор.177-179 та опрацювати відео за посиланнями https://www.youtube.com/watch?v=6xe64bRrCqI https://www.youtube.com/watch?v=FmgHQtd_SOo&t=339s Виконати онлайн тестування за посиланням |
5. 12:00-12:40 | Фізкультура | Варiативний модуль "Легка атлетика". Правила безпеки на уроках легкої атлетики. Переглянути за відео-посиланням. https://youtu.be/wzzf3Oka0l8?si=lakNpVO4-g1TvMp6 https://youtu.be/_iUBHvfDU2Y?si=sBmtyAVuBugIB310 Виконувати ЗРВ та ЗФП бігові та стрибкові вправи ,за відео-посиланням. https://youtu.be/rSe8trCwxtQ?si=o3wzpTBKe7KE6RBL https://youtu.be/nKOO1b7GSb0?si=_Pb0oiQS5xWaIG2t Естафета техніка виконання. Переглянути за відео-посиланням. https://youtu.be/37Iue5Ynxos?si=co29yr5ZGMSBXIso Біг 30 метрів. Переглянути за відео посиланням. https://youtu.be/XKUOhEbchI4?si=z6r02WBuDBJq1vSk Д/З.Виконувати, спеціальні бігові вправи за відео - посиланням. https://youtu.be/j5lF7q0G1Ig?si=mTWzL-ccGtINEO6H Рухаємся активно . |
6. 12:50-13:30 | Труди | Проект 4. Кондитерські вироби. Проєктування та приготування десертів української кухні. Традиційні десерти української кухні. Види національних десертів: львівський сирник, хрусти, бабка, снігові цукрівки (меренги), налисники тощо. Добір десерту для проєктування і приготування. Робота з інформаційними джерелами. Пошук та систематизація матеріалів, необхідних для виконання проєкту Розроблення власного рецепта десерту. Критерії добору інгредієнтів. Добір інгредієнтів для десерту. Визначення необхідної кількості інгредієнтів для приготування десерту, розрахунок їх орієнтовної вартості. Технологія приготування. Добір кухонного інвентаря, інструментів, пристосувань, обладнання для обробки інгредієнтів та приготування десерту. Опрацювати матеріал https://naurok.com.ua/prezentaciya-tradiciyni-deserti-ukra-nsko-kuhni-222404.html - Презентація " Традиційні десерти української кухні" https://delishioufood.blogspot.com/p/blog-page.html - Історична довідка Традиційні українські десерти. - Традиційні українські десерти. Вергуни, Пляцки, Ґомбовці . |
7. 13:35-14:15 | Географія | Онлайн конференція Тема уроку : Країни і народи Євразії Опрацювати параграф 51 контур .карта Переглянути відео , зробити короткий запис конспекту https://youtu.be/nMmpya_pnJE |
Немає коментарів:
Дописати коментар