вівторок, 4 червня 2024 р.

ЛІТО! НА СТАРТ!

 

                                      НЕЗАБУТНІЙ ВІДПОЧИНОК!


           Ось вже відшуміли останні шкільні дні, прощальні дзвінки на уроки .

           На порозі воно-безтурботне літо, яскраві і незабутні канікули.

         Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.

      У перший літній день у світі відзначають День захисту дітей. Свято, присвячене дітям і підліткам, стосується насамперед дорослих - їх закликають об'єднатися, щоб забезпечити дітям світле майбутнє, захистити їхні права.

       Саме Дню захисту дітей був присвячений відпочинок учнів сьомих класів в чудовій  Барабойській садибі «Кльове місце», куди нас гостинно запросили Зачепа Олег Анатолійович та Зачепа Геннадій Анатолійович.

      Відпочинок пройшов на « УРА!».

    Під керівництвом класних керівників та директора  діти вчилися розводити багаття, смажити смачні страви, а потім разом їх куштували. Ловили рибу у ставку і плавали в басейні. Дихали чистим повітрям і милувалися краєвидами. Грали в більярд, бадмінтон і змагалися в різноманітних естафетах. Додому повернулися втомлені та переповнені незабутніми враженнями.

      Отже, старт літу був даний. Літні канікули розпочалися ! Попереду у нас ще багато дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами, ігор.

      Діти - це майбутнє. Зі щасливих дітей виростають щасливі дорослі, які здатні зробити цей світ кращим. Беззаперечно, літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Наскільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від дорослих.

         Переможного нам літа, цікавого відпочинку і незабутніх подорожей, вірних друзів і яскравих вражень , полуничного настрою і незвичайних історій.

        До зустрічі в Новому навчальному році!


                                   

































  
















Немає коментарів:

Дописати коментар

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

        28 років тому був прийнятий Основний закон нашої держави.         Ухвалення Конституції закріпило правові основи незалежної України,...