середа, 4 вересня 2024 р.

ПЕРШИЙ УРОК

                                                  Перший урок в 8 класах 


“Vincit qui meminit (Перемагає той, хто пам’ятає)”

      присвячений  вшануванню пам’яті захисників і захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

   Новий 2024-2025 навчальний рік розпочинається в умовах війни, у час, коли Україна виборює свою незалежність, право на існування, і платить  за це найціннішим – тисячами людських життів… На уроці хвилиною мовчання  вшанували пам’ять борців  за незалежність України, воїнів, в тому числі  і випускників нашої гімназії.

  Війна, як ніколи, згуртувала українську націю, мобілізувавши весь її потенціал на відсіч ворогу. Вона торкнулася кожної української родини, стала частиною нашого життя, а перемога у ній стала спільною метою всього українського народу. Кожний українець має свій рахунок війні та свою історію боротьби, що у сукупності складають нашу спільну історію спротиву. 

      Здобувачі освіти обговорили, що можна робити для наближення Перемоги, і вирішили активніше  долучатися до волонтерських ініціатив та патріотичних проєктів. 


        Висловили впевненість в тому, що українське суспільство докладе максимум зусиль, щоб загиблі герої залишилися в нашій пам’яті не абстрактним образом або цифрою, а отримали належну шану, щоб пам’ять про них була живою і дієвою.

      Сьогодні, ми вже переможці! Бо знову разом! Зібралися, щоб здобувати знання. Кожен учень створив чек-лист, в якому відобразив свої плани, прагнення, мрії, про те, яким він хоче бачити свій новий навчальний рік.






     Ми переможемо, і на нашій землі запанує мир і добробут! 

            Слава Україні!

            Героям слава!



Немає коментарів:

Дописати коментар

8-А завдання для опрацювання на 20.09

  № Предмет Завдання для опрацювання 1. Всесвітня історія Тема. Завоювання і освоєння Нового світу європейцями.  Урок- https://www.youtube.c...