№ | Предмет | Завдання для опрацювання |
1 | Геометрія | Тема.Співвідношення між сторонами і кутами прямокутного трикутника. Дз.Повторити п.18 стор.129- 130 та опрацювати відео за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=q3vHCAGI078 https://www.youtube.com/watch?v=xAVa-MqhEFc Розв’язати № 612 та виконати онлайн тестування за посиланням |
2 | Зарубіжна література | Тема: Оспівування чистого пристрасного кохання Ромео і Джульєтти, вплив кохання на людську особистість (зміни в характерах головних героїв, їхня еволюція). Д/З: С.192-207, дочит.твір, скласти літ. паспорт . |
3 | Історія України | Тема уроку: Іван Самойлович. Чигиринські походи. Бахчисарайський мир. «Вічний мир». Мирні угоди Чигиринські походи 1677-1678 років - https://www.youtube.com/watch?v=5GdhJSK7ky8&ab_channel=%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA Опрацювати § 34. Виконати 1-5 завдання на с. 151. |
4 | Біологія | Тема уроку : Регуляція рухової активності . Переглянути відео, зробити короткий запис Опрацювати параграф 37 по підручнику |
5 | Географія | Тема уроку: Рослинність України . Переглянути відео, зробити короткий запис Опрацювати параграф 35 за підручником |
6 | трудове навчання | Страви української кухні. Українські народні страви з борошна. Види борошна. Технологія приготування страв з борошна (лемішка, соломаха, мамалига, буцики, галушки, затірка, млинці). Вареники як національна, обрядова і щоденна страва. Технологія приготування вареників. Макаронні вироби. Критерії добору інгредієнтів. Добір інгредієнтів для страви. Опрацювати матеріал: https://www.youtube.com/watch?v=EXgiwX47tk8-Технологія приготування страв української кухні із борошна https://www.youtube.com/watch?v=o2DzjH6nelM -Технологія приготування страв із борошна. Підбір (розробка) рецепту страви |
7 | трудове навчання | Пройти онлайн - тест |
Немає коментарів:
Дописати коментар