неділя, 9 лютого 2025 р.

8-Б завдання для опрацювання на 10.02

 

Предмет

Завдання для опрацювання

1.

основи здоров’я

Тема: Уміння вчитися. Складові уміння вчитися. Важливість налаштування на успіх. Бар’єри ефективного навчання. Розвиток логічного та образного мислення.

Переглянути презентацію:

https://naurok.com.ua/prezentaciya-skladovi-vminnya-vchitisya-bar-eri-efektivnogo-podolannya-navchannya-336533.html

або опрацювати матеріал підручника § 15 (короткий запис в зошит)

Д/З- Опрацювати § 15

2.

українська мова

Тема: Двокрапка й тире при узагальнювальних словах у реченнях з однорідними членами.

 

Домашнє завдання:

 

Переглянути:

·       https://www.youtube.com/watch?v=wqjp6um1lec

·       https://www.youtube.com/watch?v=HWFQhBmqdoE

·       https://naurok.com.ua/prezentaciya-uzagalnyuvalni-slova-v-rechennyah-z-odnoridnimi-chlenami-306889.htmlм

·       https://www.youtube.com/watch?v=zBgSoBQCuEg    - Двокрапка й тире

 

Виконати:

·       Знати теоретичний матеріал ст.104

·       Виконати впр.6 ст.107 

3.

геометрія

Тема.Співвідношення між сторонами і кутами прямокутного трикутника.

Дз.Повторити   п.18 стор.129- 130 та опрацювати відео за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=q3vHCAGI078

https://www.youtube.com/watch?v=xAVa-MqhEFc

Розв’язати № 612 та виконати онлайн тестування за посиланням

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2365421

4.

німецька мова

систематизація знань, контроль письма та аудіювання, робота з лексикою

Hausaufgabe: повторити лексику з теми "Свята"

5.

трудове навчання

Страви української кухні.

Технологія приготування вареників. Виконання технологічних операцій відповідно до обраного виробу та технології його виготовлення. Дотримання правил праці та організації робочого місця. Естетичне оформлення приготовленої страви та подавання її до столу. Контроль якості страви. Визначення смакових особливостей спроєктованої та приготовленої страви. 

Опрацювати матеріал:

https://www.youtube.com/watch?v=o2DzjH6nelM

 -Технологія приготування страв із борошна. Підбір (розробка) рецепту страви.

https://www.youtube.com/watch?v=LBomrcx6Iag

 -Добір харчових продуктів, інвентарю, посуду, обладнання для приготування страв.

6.

українська література

Тема:   М. Коцюбинський. «Дорогою ціною». Кохання Остапа і Соломії як центральний мотив у творі. Час і вічність у повісті, символічні образи.

 

Переглянути:

·       https://dovidka.biz.ua/dorogoyu-tsinoyu-analiz/- аналіз

·       https://www.youtube.com/watch?v=-uoGEQpdXqM&t=521s– короткий сюжет

·       https://www.youtube.com/watch?v=UTuVNxlF_MA     - кохання Остапа та Соломії

·       https://www.youtube.com/watch?v=O4u_M9mPeUc- фільм

 

Домашнє завдання:

·       Знати зміст твору

·       https://onlinetestpad.com/ua/test/474950-testuvannya-za-tvorom-m-kocyubinskogo-dorogoyu-cinoyu

·       Скласти цитатну характеристику образу Соломії

·       Написати есе «Непереможна сила кохання»

·       Переглянути фільм (для лінивих:)

7.

трудове навчання

https://www.youtube.com/watch?v=c4jzlr29lk0&t=242s

 -Приготування вареників. Презентація і подавання до столу

https://www.youtube.com/watch?v=D4lIKOBMwPs

 -Приготування дерунів. Презентація і подавання до столу

Немає коментарів:

Дописати коментар

8-А завдання для опрацювання на 21.02

  № Предмет Завдання для опрацювання 1. Всесвітня історія Тема уроку: Кримське ханство. https://www.youtube.com/watch?v=bTet-t0FBPI&t=11...