вівторок, 11 лютого 2025 р.

8-А завдання для опрацювання на 12.02

 

Предмет

Завдання для опрацювання

1

Геометрія

Тема. Розв’язування прямокутних трикутників

Дз.Опрацювати  п.18 стор. 130-132 та опрацювати  відео за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=7LxOnX5FrBI&list=PLk9k-DHb7prbUXUhWwFMP1dUcXmSxm4xp&index=8

Розв’язати № 614 та інтерактивну вправу

https://learningapps.org/1508764

2

Зарубіжна література            

Тема: Мігель де Сервантес Сааведра (1547–1616). «Дон Кіхот» I частина (огляд, 2-3 розділи за вибором учителя). Історія створення роману, його зв’язок із лицарськими романами, пародійний характер.                                                                                            https://www.youtube.com/watch?v=C0MvNPkG4A4&ab_channel=%D0%92%D1%81%D0%B5%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD                                                                                 Д/З: С.208-215, прочитати І част., скласти сюжетний ланцюжок.

3

Історія  України  

Тема уроку: Правобережне козацтво. Заселення і розвиток Слобідської України. Слобідські козацькі полки. Запорозьке козацтво. Іван Сірко - https://www.youtube.com/watch?v=jsP4gop9HSg&ab_channel=Hist.Tube.

Опрацювати § 35 - 36. Прочитайте легенду про І. Сірка. Подумайте, чому в народних переказах славетні козаки наділені надможливостями.

Легенда «Як Сірко татар переміг» https://cutt.ly/MnfW1FN

Виконайте творчий проєкт: створіть лепбук на тему «Іван Сірко — легендарний кошовий отаман».


4

Біологія

Тема уроку   : Контрольна  робота                                             https://vsimosvita.com/kontrolna-robota-nervova-systema-z-biologiyi-u-8-klasi/

5

Географія 

Тема уроку: Ландшафтне районування    України. 

 https://youtu.be/jo24wvgjHyM

Дослідження : Ландшафти  Одещини .

Переглянути відео, зробити короткий запис 

Опрацювати параграф  35  за підручником

6

трудове навчання 

Страви української кухні.

Технологія приготування вареників. Виконання технологічних операцій відповідно до обраного виробу та технології його виготовлення. Дотримання правил праці та організації робочого місця. Естетичне оформлення приготовленої страви та подавання її до столу. Контроль якості страви. Визначення смакових особливостей спроєктованої та приготовленої страви. 

Опрацювати матеріал:

https://www.youtube.com/watch?v=o2DzjH6nelM

-Технологія приготування страв із борошна. Підбір (розробка) рецепту страви.

https://www.youtube.com/watch?v=LBomrcx6Iag

 -Добір харчових продуктів, інвентарю, посуду, обладнання для приготування страв.

7

трудове навчання

https://www.youtube.com/watch?v=c4jzlr29lk0&t=242s

 -Приготування вареників. Презентація і подавання до столу

https://www.youtube.com/watch?v=D4lIKOBMwPs

 -Приготування дерунів. Презентація і подавання до столу

Немає коментарів:

Дописати коментар

8-А завдання для опрацювання на 02.06

  № Предмет Завдання для опрацювання 1. інформатика Тема: ІБЖД.  Виконання  навчальних  проєктів. Навчальна практика 1.     Опрацювати мат...